A.

băi , toți oamenii mei faini au fost la distanță.despărțiți de gări ,avioane și borne kilometrice.împrăștiați în colțuri diferite ale țării, sau între alte granițe.

toți oamenii mei faini m-au descoperit pe mine .nu un profil de facebook , nu poze , nu posturi și nici comentarii . au știut să mă citească mă ,să vadă că într-un fel zâmbesc când sunt fericită cu sufletul și în altul când sunt fericită cu chipul . au știut că nu-mi place carnea tocată și beau mereu sprite cu portocală. că nu beau niciodată tărie.au știut să nu-mi dea niciodată drumul la mână.

băi proștilor ,viață nu e mă un film .el nu o să se întoarcă peste șapte ani să-ți spună că a încercat să trăiască fără tine și că nu a putut.nu există abracadabra .există doar aici și acum .și ce poți să faci acum că să îți fie bine după.

toți oamenii mei faini au plecat mă ,că distanța era prea mare.și ochii care nu se văd se uită.și web-ul nu mergea de fiecare data ,imaginea nu era mereu clară.au rămas cadouri ne date și poezii necitite. sticle de vin neterminate.

sunteți toți idioți și nu înțelegeți nimic mă , nimic ! fugiți ca niște lași , așteptați , așteptați . Ei bine să știți că am fugit și eu , am un om fain la 400 de km și n-am simțit pe nimeni mai aprope vreodată . voi continuați să fugiți ,să conturați caractere la fiecare pas ,să prindeți iluziile de mână .și să veniți apoi la mine , să va fie ciudă că se poate mă , se poate și la distanță , se poate să lupți pentru ce vrei . se poate să nu aștepți .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s