lovestory

într-o seară m-am lovit cu tâmplă de stele. eu stăteam la o margine a patului , tu la cealaltă. doar că patul nostru e mare , lung de vreo câteva sute de kilometri .

băi , ăsta e patul nostru , în care am dormit îmbrățișați ,în care ne-am făcut planuri și ne-am zis bună dimineață . patul în care ne-am iubit , în care ne-am sărutat pielea prin atingeri.patul în care ne-am șoptit la ureche întâmplări , în care ne-am ținut de mână.

mi-aș fi dorit să scriu multe aici , dar să scrii despre fericire e greu . nefericirile pot fi descrise ușor , împrăștii tot felul de cuvinte urâte în fraze lungi și poetice , iar atunci când citește cineva se oprește și zice : ” la naiba , ce nefericire frumoasă are omul ăsta ! ” . cu fericirea este mai greu .
vezi tu , dragul meu , eu nu pot găsi cuvinte că să-mi descriu fericirea . știi doar că nu sunt poetică , că nu știu să-mi declar sentimentele . și tocmai de aceea o să-mi las fericirea așa , nediscutată . nedescrisă . o să mai torn un pahar de vin și o să te las să mă asculți cu grijă , să tresări la fiecare zgomot al inimii mele și să-mi descoperi liniștea . liniște pe care tu mi-ai dat-o , și-ți mulțumesc.

până atunci , să bem ! noroc , pentru noi !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s