„de neuitat” , that’s what she said

Și-am dansat pentru tot ce a fost și va urma. Pentru că dragostea există , există băi fraierilor !
Pentru că patul lui era prea frumos și canapeaua prea primitoare. Și măsuța mică și murdară.
Muzica era proastă, dar ce naiba mai conta atunci, când noi ne iubeam, când el mă lua în brațe și mă săruta ca și cum i-am aparținut tot timpul ăsta?
Băi, spunea Nabokov odată: ” €œIt was love at first sight, at last sight, at ever and ever sight.” Cam ceva de genu’ e și la noi.Că am fost proști și dobitoci. Sau și mai grav – suntem proști și dobitoci.
Sentimentele astea rămân mă, rămân! Și după ce se termină toate sticlele de vin din lume. Și după ce se duce tot efectul ăsta împuțit.
V-am spus că-mi plăcea că avea iconițe? Și multe ceasuri. Zici că voia să prindă timpul în camera aia. Da’ nu avea cum, că-i scăpa de fiecare dată când mă prindea pe mine de mână.
Și apoi am visat toată noaptea că ne-am urcat în 177 ( nici măcar nu știu dacă există ) și am coborât la stații greșite.
Băi, să ții minte să nu mai coborâm niciodată la stații greșite ! Am greșit prea multe stații până acum , hai măcar de data asta s-o facem așa cum trebuie. Până la capăt , zic.
Și tot ce am scris acum e doar, doar, doar pentru mine! Că să-mi mai spun încă o data: ” Bravos, Elena, mare fraieră ești că te-ai îndrăgostit și tu o data în viață.Să vedem ce faci de acum !”. Și după m-aș mângâia blajin pe cap și m-aș bagă la somn, că mai nou zilele sunt pentru dormit și nopțile pentru iubit. Așa, în liniște și fără cuvinte, cum știu eu să iubesc. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s