aveai tu o scenă în care mă-njurai și eu râdeam

doar mă gândeam, așa din întâmplare, ce frumos ar fi să avem viețile ca filmele alea bune. adica alea alb-negru și fără sunet. alea în care ea vorbește, dar tu nu poți nicicum să o auzi. pe masa vezi niște flori, o sticlă de vin, ea în halat, se întoarce sa-ți pună masa. parcă îmi pot imagina cum în camera se aude o muzică drăguță, ceva în franceză desigur. se uită la tine- e normal, mereu i-a plăcut să se uite la tine. stă cocoțată pe blatul de la bucătărie, cu paharul în mână. fumează și se uită la tine.
– tu nu mănânci?
-ăăă..nu, doar..doar mă uit la tine.
nu știe de ce simte atâta liniște când îl privește. l-ar putea privi mereu. când se spala pe dinți, când scoate supa cu grija din cuptorul cu microunde, când face bagajul, când cânta cele mai tampite melodii și face cele mai proaste glume.
cum spuneam, voi, cei care vedeți filmul astă nu înțelegeți nimic din ce se întamplă..pentru că filmul nu are sonor. e doar ea, cu o frumusețe strâmbă și hidoasă. și el. el. el care mănâncă. ea se dă jos de pe dulap, se duce în dormitor și îl asteaptă. îl asteaptă să o iubească așa cum n-a facut-o nimeni. așa cum și-a dorit mereu. așa cum scria Eliade despre iubire.
și l-a așteptat asa în fiecare seară.
apoi vine partea în care cadrul se ridica spre cer. erau multe stele, că așa e în filme.
și după- distribuția

și dacă nu ați fi atât de surzi poate ați auzi ceva din filmul astă.                                         sau nu – cele mai bune filme sunt alea pe care nu le auzim și nu le vedem niciodată.

Reclame

4 gânduri despre „aveai tu o scenă în care mă-njurai și eu râdeam

  1. Ar fi pierdere mult prea mare pt ochii si mintea mea ( si nu numai a mea) sa te opresti vreodata din scris asa lucruri faine… Au existat carti pe care nu le am citit cu atat de mare drag cum iti citesc postarile! Multa inspiratie,pana la infinit,minunatico!:*

  2. Acum, dupa ce am citit cate ceva din ce scrii, pot sa spun (chiar daca din prima aveam ideea asta) ca asta e cea mai buna postare a ta, din punctul meu de vedere. Poate altii sunt de alta parere, i really don’t care. Dar as reciti-o la nesfarsit. Congrats’ 😀 >:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s