gol goluț( sau despre indiferență din toată inima)

Și-am stat în seara aia și m-am gândit: poate așa e, mă! Poate chiar sunt cea mai falsă și cea mai oribilă persoană pe care am cunoscut-o. Pentru că am pus mereu pe primul plan superficialitatea. Și m-am gândit mereu doar ce pereche nouă de pantofi să-mi iau. Sau câte haine blue să cumpăr, că doar ce naiba, se poartă albastu pe tine și negru pe propriul cer.
Ce dracu sa zic mă, când sunt prea ocupată sa ma uit la serial în loc sa vorbesc cu cei mai faini parinți? De ce să nu mă învinovățesc că am fost cea mai mare egoistă pe care o cunosc? Că n-am prieteni, mă, niciunul. Sau dacă am vreunul mi-e prea lene să vorbesc cu ei și așa că o fac din an în paște (când ne dăm mesaje de la mulți ani).
Ca să o zic pe aia dreaptă- recunoscă, băi:
Sunt cea mai oribilă persoană pe care o cunosc. Și mi-e scârbă de mine. Și adevarul e că nu-mi pasă de simularea asta ieftină a voastră de-a joaca de-a oamenii mari. Nu vreau sa fiu iubită de nimeni pe jumătate. Nu vreau să arunce nimeni cu pietre în mine pentru ce-am făcut, sau n-am facut. Mi-e sila de mine si mi-e lene, mă. Sunt obosită de voi. Sunt obosită să aud cât de nașpa sunt. La naiba, de parcă voi sunteți altcumva.
Am scuipat peste toți oamenii faini care au văzut ceva bun în mine. Da mă, mi-am bătut joc. N-am fost în stare de mai mult. Și chiar dacă nu mai cred nimic, chiar dacă nu mai sunt sigură de nicio literă și niciun cuvânt din toate câte exista, stiu doar un singur lucru: am găsit cel mai genial om din câți am cunoscut. Singurul care a reușit să mă schimbe într-un fel. Singurul care îmi face pielea de găină. Și Doamne, Fecioara Maria si Înger-îngerașul meu, sper să nu o dau în bară și de data asta.
Restul sunt vorbe în vânt. Și-mi pasă de ele la fel de mult cum îmi pasă și de voi (și pun pariu că v-ați prins cât de mult).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s